L-V : 9:00 - 17:00
0727 514 130
contact@watchstyle.ro

Cosul dvs. este gol

Returnare produse

 

Produsele achizitionate pot fi returnate în termen de maxim 30 de zile de la data primirii comenzii.

Informații generale

 

1. Pregătiți și asigurați corespunzător produsul pe care doriți să-l returnați punându-l într-o cutie de carton împreună cu Formularul de Returnare completat.

2. Trimite-ti solicitarea de retur, la adresa de email contact@watchstyle.ro.

3. Alegeți modalitatea de returnare: Urgent Cargus/ Fan Courier sau Altă firmă de curierat (costul de transport va fi suportat de client) și înregistrați returul.

4. După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

 

IMPORTANT

1. Dacă utilizați aceeași cutie în care ați primit comanda vă rugăm să îndepărtați eticheta veche. Sigilați coletul iar curierul se va prezenta la dvs. cu ordinul de ridicare (pe care trebuie să îl păstrați până la primirea banilor) și cu o nouă etichetă, pe care o va lipi pe colet.

2. Dacă returnați mai multe produse, puteți pregăti un singur colet. Iar dacă trimiteți mai multe colete, generați etichetă pentru fiecare colet.

3. Nu uitați, nu primim coletele trimise cu ramburs. De asemenea nu se acceptă coletele expediate prin Poșta Română întrucât aceasta nu livrează la adresa finală.

4. În funcție de metoda de plată aleasă banii vor fi returnați prin același canal. Dacă comanda a fost platită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare. Pentru comenzile achitate cu cardul prin MobilPay, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

 

Modalitatea de retur gratuit

 

Curier Urgent Cargus/ Fan Courier

Selectați Urgent Cargus/ Fan Courier ca și modalitate de returnare. Dacă doriți să vină curierul la o altă adresă, completati ALTĂ ADRESĂ DE RIDICARE și completați câmpurile cu adresa dorită.

Dacă a apărut o eroare vă rugam să ne scrieți pe adresa: contact@watchstyle.ro

 

Altă firmă de curierat

În acest caz costurile de returnare către WATCHSTYLE.RO sunt suportate de către client. Adresa de returnare este: SEARCH SRL, str.Remus Opreanu, nr.10, sc.B, ap.20, Constanta, Cod Postal 900734

 

Cele mai frecvente întrebări

1. Cum pot beneficia de retur gratuit?

2. Cum returnăm coletul prin curier

3. Curierul nu s-a prezentat în termenul stabilit, ce putem face?

4. Cum se realizează schimbul?

5. În cât timp se restituie banii?

6. Când poate fi returul refuzat?

7. Cum pot urmări returul meu?

 

 

1. Cum pot beneficia de retur gratuit?Puteți beneficia de retur gratuit dacă returnați prin intermediul firmelor de curierat Urgent Cargus/ Fan Courier. Astfel returul ar trebui realizat doar prin intermediul sistemului nostru

 

ATENȚIE: dacă trimiteți 2 colete, ambalați-le într-un singur colet sau generați două retururi separate (2 etichete).

 

 

2. Cum returnăm coletul prin curier. Selectați Urgent Cargus/ Fan Courier ca și modalitate de returnare. Dacă doriți să vină curierul la o altă adresă, bifați ALTĂ ADRESĂ DE RIDICARE și completați câmpurile cu adresa dorită.

Dacă a apărut o eroare vă rugam să ne scrieți pe adresa: contact@watchstyle.ro

 

 

3. Curierul nu s-a prezentat în termenul stabilit, ce putem face?Dacă ați întâmpinat probleme cu curierul vă rugăm să ne scrieți pe adresa contact@watchstyle.ro un mesaj cu descrierea problemei: nr. de comandă, data și adresa de ridicare a coletului pentru retur.

 

 

4. Cum se realizează schimbul? Schimbul îl realizăm sub forma returului produsului, a returului de bani și plasarea unei comenzi noi care se achită separat. Returnați și plasați cât mai repede o comandă nouă. Astfel îți rezervăm produsul pentru ca altcineva să nu-l achiziționeze înainte. Comanda nouă o puteți achita separat sau așteptați primirea banilor în contul dvs. și apoi realizați plata. Produsul poate fi rezervat timp de 10 zile în cazul plății prin transfer bancar.

 

 

5. În cât timp se restituie banii? Returul banilor se realizează în decurs de 3-5 zile lucrătoare de la verificarea coletului returnat de către noi. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier. În funcție de metoda de plată aleasă banii vor fi returnați prin același canal. Dacă comanda a fost plătită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare. Pentru comenzile achitate cu cardul prin MobilPay, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

 

 

6. Când poate fi returul refuzat? Returul poate fi refuzat în cazul în care acesta a fost realizat după expirarea termenului de 30 zile.

 

 

7. Cum pot urmări returul meu?

https://www.fancourier.ro/

https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx?CodBara=

 

Dacă nu puteți lista formularul de returnare online transcrieti numărul de returnare generat pe formularul de returnare primit în colet.

 

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
SSL
Viziteaza site-ul Watchstyle.ro pe ShopMania
Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de SEARCH S.R.L., CIF: RO18031190, Reg.Com: J13/3258/2005

watchstyle.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.